Sajtóközlemény

Technológiai fejlesztés a Terra-Line Kft-nél

2022.06.13.

A tervek szerint 2022-ben megvalósuló fejlesztéssel a vállalkozás anyagmozgatási eszközparkjának és telephelyének bővítése valósul meg, amely a hatékonyabb működést teszi lehetővé a vállalkozói rétegben. A projekt keretében a cég egy homlokvillás targonca beszerzésével modernizálja tevékenységét, illetve a megvalósítási helyszín betonozására és a kerítés felújítására fog sor kerülni, aminek eredményeképp a kapacitás növekedése várható költséghatékonyabb működés mellett. A vállalkozás adminisztratív hátterének fejlesztése céljából informatikai eszközök kerülnek beszerzésre, amelyek a kommunikációs feladatokat fogják segíteni.

A megvalósítandó fejlesztések között szerepel tanácsadás és képzés igénybevétele, amelyek a munkaerő továbbképzésével növelik a munkaszervezés hatékonyságát, ezzel a kivitelezések minőségét.

Technológiai fejlesztések között szerepel a megújuló energia hasznosítása, amely a megvalósítási helyszín által felhasznált elektromos áram jelentős részét váltja ki fentarthatóbb energiaforrással. A projekt keretében 6 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer kerül létesítésre.

A projekt adatai:

  • Kedvezményezett neve: Terra-Line
  • Megvalósítási helyszíne: 6120 Kiskunmajsa, Csontos Károly utca
  • A projekt összköltsége: 53,90 millió Ft
  • Megítélt támogatás: 37,73 millió Ft
  • Támogatás mértéke: 70%

A projekt eredményeképpen a Terra-Line Kft. hatékonyságának növekedése fog bekövetkezni, emellett a környezeti terhelés fog csökkenni a megújuló napenergia hasznosítása révén, amely fejlesztések hozzájárulnak a település megtartóképességéhez és fejlődéséhez.

További információ kérhető: 

Jekő Attila, sajtóreferens

Email:    info@keativprojekt.hu

Telefon: 06 20 566 0815


Technológiai fejlesztés a Terra-Line Kft-nél

Kedvezményezett neve: Terra-Line Kft.
Megvalósítás helyszíne: 6120 Kiskunmajsa, Csontos Károly utca 101.
A projekt összköltsége: 53,90 millió Ft
Megítélt támogatás: 37,73 millió Ft
Támogatás mértéke: 70%
Tervezett befejezés: 2023.05.31.

A tervek szerint 2022-ben megvalósuló fejlesztéssel a vállalkozás anyagmozgatási eszközpartjának és telephelyének bővítése valósul meg, amely a hatékonyabb működést teszi lehetővé a vállalkozói rétegben. A projekt keretében a cég egy homlokvillás targonca beszerzésével modernizálja tevékenységét, illetve a megvalósítási helyszín betonozására és a kerítés felújítására fog sor kerülni, aminek eredményeképp a kapacitás növekedése várható költséghatékonyabb működés mellett. A vállalkozás adminisztratív hátterének fejlesztése céljából informatikai eszközök kerülnek beszerzésre, amelyek a kommunikációs feladatokat fogják segíteni. A megvalósítandó fejlesztések között szerepel tanácsadás és képzés igénybevétele, amelyek a munkaerő továbbképzésével növelik a munkaszervezés hatékonyságát, ezzel a kivitelezések minőségét. Technológiai fejlesztések között szerepel a megújuló energia hasznosítása, amely a megvalósítási helyszín által felhasznált elektromos áram jelentős részét váltja ki fentarthatóbb energiaforrással. A projekt keretében 6 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer kerül létesítésre. A projekt eredményeképpen a Terra-Line Kft. hatékonyságának növekedése fog bekövetkezni, emellett a környezeti terhelés fog csökkenni a megújuló napenergia hasznosítása révén, amely fejlesztések hozzájárulnak a település
megtartóképességéhez és fejlődéséhez.