Szolgáltatásaink

Mérnöki tevékenység

A Terra-Line Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft. mérnöki tevékenységei létfontosságúak a fenntarthatóság és a környezeti problémák megoldása szempontjából. Segítenek az ügyfeleknek megérteni a környezetvédelmi előírásokat és jogszabályokat, például, hogy milyen engedélyek szükségesek, vagy hogyan lehet megfelelni a kibocsátási határértékeknek. A cég mérnökei tanácsot adnak a fenntarthatósági célok eléréséhez, legyen az hulladék minimalizálása, az energiahatékonyság növelése vagy környezetbarát technológiák alkalmazása. Felülvizsgálják az ügyfelek működését, hogy azonosítsák a környezeti kockázatokat és lehetőségeket. Az auditok eredményei alapján javaslatokat tesznek a folyamatok optimalizálására. A cég mérnökei felügyelik és irányítják a környezetvédelmi projekteket, mint például szennyezett területek rekultivációja vagy a vízminőség javítása.

Komplex hulladékgazdálkodás

A bolygó erőforrásait gyorsabban fogyasztjuk, mint amilyen ütemben megújulnak. A fenntartható gazdasági növekedés érdekében alapvető fontosságú, hogy átfogó szemléletváltást hajtsunk végre a hulladékgazdálkodásban. A hulladékgazdálkodás az emberiség fejlődésével párhuzamosan egyre bonyolultabbá vált. A TERRA-LINE KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT átfogó hulladékgazdálkodási szolgáltatásokat nyújt, segítve a környezetvédelmi előírások betartását. Az egyszer használatos termékek elterjedése miatt soha nem látott mennyiségű hulladék keletkezik. A fenntartható hulladékkezelés kulcsfontosságú a környezet és a jövő szempontjából. Az új rendszerben a hulladékot nyersanyagként kezelik, és a veszélyes hulladék problémáját is megoldják. A zero waste életmód is egyre népszerűbb, ami a tudatos és környezetbarát szemléletet tükrözi.

Veszélyes hulladék szállítás, kezelés, ártalmatlanítás

A veszélyes hulladék szakszerű és értő kezelése elengedhetetlen. Amennyiben az ön cége veszélyes hulladékot eredményező tevékenységet folytat vagy veszélyes hulladékkal kapcsolatos munkát végez, mindenképp biztosítsa a veszélyes hulladék elszállítás lehető legbiztonságosabb módját. A TERRA-LINE KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. a hulladékgazdálkodási törvénynek és az EUszabályozásnak is maximálisan megfelel. Veszélyes hulladéknak minősül minden olyan anyagot vagy összetevőt tartalmazó hulladék, amely eredete, összetétele, koncentrációja miatt az egészségre, a környezetre kockázatot jelent. Ezen belül veszélyes hulladék az, ami rendelkezik az alább felsorolt veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Nem veszélyes hulladék szállítás, kezelés, ártalmatlanítás

A nem veszélyes hulladék szállítása, kezelése és ártalmatlanítása fontos szerepet játszik a környezetvédelemben. Ezen a területen számos vállalat és szolgáltató tevékenykedik Magyarországon. Például a TERRA-LINE KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. hatósági engedélyek alapján vállalja a veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállítását az egész ország területén. A cég teljes körű szolgáltatást nyújt, beleértve a hulladék begyűjtését, előkezelését és végleges ártalmatlanítását is. Az újrahasznosítás csökkenti az új nyersanyagok kitermelését. Például a papír, műanyag és fém újrahasznosítása csökkenti a fa-, olaj- és ásványi anyagok felhasználását. A helytelenül kezelt hulladék szennyezheti a talajt, a vízforrásokat és a levegőt. A megfelelő hulladékkezelés csökkenti a környezeti szennyezést és védi a természetes élőhelyeket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Cím

6120 Kiskunmajsa, Csontos Károly u. 101.

Fax

+ 36 77 481 218

\

ügyvezető igazgató

Rádiné Szabó Katalin

(okl. környezetmérnök, környezetvédelmi szakértő)

 + 36 30 747 3043

\

Szállításvezető

Rádi Ferenc:

 + 36 30 681 6761

\

Irodavezető

Huszka Zsuzsanna:

 + 36 30 613 5483

\

Cégadatok

Cégjegyzékszám: Cg. 03-09-111460

KSH azonosító: 13239361-3822-113-03

Adószám: 13239361-2-03

KÜJ: 100904420

KTJ: 101328169